Online marketing

Onze diensten

Online nieuwe klanten bereiken

Je hebt een mooi logo, sterke identiteit en een prachtige website. En nu? Door het inzetten van Online Marketing bereik je mensen binnen je doelgroep. Gebruik één of meerdere platformen en genereer omzet met je website of webshop.

Google Ads

Door Google Ads (SEA) in te zetten kun je morgen bovenaan staan in Google. Je kiest een dagbudget en betaald uiteindelijk per klik op jouw advertentie. Wij helpen je met de opzet en continue optimalisatie van de campagne(s). We kunnen hierbij inzetten op zoekwoorden (Search), banners en video’s (Display) of producten (Shopping).

SEO (Search Engine Optimization)

SEO is een techniek om de organische vindbaarheid te verbeteren (de “gewone” zoekresultaten). Het duurt langer voor je resultaat ziet, maar kan op lange termijn meer waarde creëren dan bijvoorbeeld Google Ads. Wij verzorgen SEO van A tot Z, zowel on-page optimalisatie als technische optimalisatie en linkbuilding.

Social Media Advertising

Adverteren op Social Media is een goede manier om zichtbaarheid en leads te genereren. Van te voren bepalen we het doel van de campagne(s), de best passende kanalen en de juiste strategie. De meest gebruikte platformen zijn Meta (Facebook en Instagram), TikTok, LinkedIn en Pinterest.

Waarom? Hierom!

Vanafprijs (p/m, excl. BTW)

€200,-

De hoogste tijd
om gevonden te worden?

Laten we samen werken aan de nieuwe doelen van je onderneming.